Mierea de Mana, singura care nu este produsa din nectarul florilor, este dovada faptului ca albinele stiu sa se descurce si pe timp de seceta, cand flora spotana este saraca sau lipseste. Este rezultatul prelucrarii sevei copacilor care in prima parte a anului au oferit nectarul (salcam, tei, pomi fructiferi), diverselor specii de foioase sau conifere din padurile inconjuratoare. Este CEA MAI BOGATA IN MINERALE, a caror concentratie este de pana la 20 de ori mai mare decat in mierea din nectar. Are aspect si gust caramelizat ce aduce foarte mult cu cel al cleiului (sevei) pomilor fructiferi pe care il mestecam, ca pe o guma, in copilarie. Poate fi consumata de catre persoanele alergice la polen, intareste sistemul imunitar si previne aparitia osteoporozei (intareste si mentine sanatatea sistemului osos si al articulatiilor) Mierea de Salcam are continut ridicat de fructoza si contine acid folic, necesar prevenirii aparitiei malformatiilor in timpul sarcinilor
Mierea de Tei ajuta la pastrarea si regenerarea sistemului nervos, contine antibiotici si este un calmant cu puternic efect de regenerare a tesuturilor arse si a ranilor deschise FARA A LASA URME / CICATRICI.
Mierea de Floarea Soarelui contine Lecitina in forma pura. Nivelul ridicat de Glucoza, un excelent energizant pentru copii si adulti, duce la cristalizarea in timp al acestui tip de miere.
Mierea Poliflora ofera organismului mixul de vitamine si antibiotici pentru ca noi sa fim in cea mai buna forma, zi de zi.